Hovenier Deurne

Welkom bij familiebedrijf Hovenier Deurne, wij staan klaar voor al uw tuinonderhoud diensten maar ook voor tuinaanleg, boomverzorging, vijveraanleg of aanplanten heesters en bomen. Wilt u een goed uitziend gazon en heeft u zelf de energie er niet voor dan kunnen wij dit voor uw verzochten. Kunstmest, onkruid, gazon renovatie of transformatie.

Indien u als drukke huiseigenaar geen tijd heeft dan is uw tuin bij ons in goede handen. Hoveniersbedrijf Deurne doen wekelijks, maandelijks of twee wekelijks onderhoud afgestemd op uw persoonlijke behoeften. We trimmen en snoeien de heg, maaien gazons, snijden struiken en planten en doen aan onkruidbestrijding op alle ondergronden. Het is een heerlijk gevoel als uw zomer of wintertuin er netjes verzorgd uitziet.

Een goed onderhouden en schone tuin voegt meerwaarde toe aan uw huis. Mensen houden van hun tuinen, weelderig groen en kleurrijke en levendige bloemen laten je ontsnappen aan de sleur van alledag. Door de drukke agenda van mensen is er weinig tijd om te tuinieren en daar kan Hovenier Deurne u bij helpen zodat uw tuin wordt onderhouden via een strak schema.

Dromen realiseren door gedetailleerde voorstellen

Indien uw tuin toe is aan verbetering dan zou u een nieuw tuinontwerp kunnen overwegen. Als deskundig Hoveniersbedrijf Deurne creëren wij een mooie inspirerende plek waar u met uw gezin en familie kunt genieten. Wij zijn gespecialiseerd in planten, bomen en heesters en door te werken met hellingen en niveaus creëer je een harmonieuze relatie tussen uw huis, tuin en het omliggende landschap. Je kan een extra terras aanleggen, een patio, een waterpartij of een vijver aanleggen.

Tuinieren kan een hobby zijn maar is ook tijdrovend en frustrerend. De hovenier expert neemt u al het werk uit handen waardoor u geen tuin gereedschap meer nodig heeft. Onze professionals zijn uitgerust met het juiste gereedschap , wij hebben de kennis over planten en hun gedrag en wat elke plant, heester of boom nodig heeft en wij hebben de tijd die uw tuin nodig heeft. Zelfs kleine tuinen kunnen omgetoverd worden tot een waar paradijs door professioneel tuinieren.

Natuurlijke luxe tegen betaalbare prijs

Hoveniersbedrijf Deurne heeft al vele gevarieerde projecten met een goed succes afgerond, landelijke landschappen gecreëerd, tuinen van onhandige vormen veranderd in een bloeiende oase door het gebruik van inheemse planten en bloemen. Commerciële en huishoudelijke landschapsarchitectuur zijn onze expertise maar wij helpen u ook bij tuinonderhoud, beplantingen, patio’s en bestratingen, rotspartijen of waterpartijen of een andere tuin make-over.

Betrouwbaarheid is onze belangrijkste dienst attribuut, wij leveren hoog kwaliteit vakwerk en we geloven niet in over citeren. Onze kennis en ervaring in combinatie met het juiste gereedschap klaren elke job en onze prijzen zijn een aangename verrassing. Hovenier Deurne is een vriendelijk bedrijf met jarenlange ervaring in tuin bouw en landschapsarchitectuur. We werken met een toegewijd team en onze normen zijn netjes, beleefd en behulpzaam.

Hovenier Deurne
Hoveniersbedrijf Deurne

We horen graag van je

ADRES

Straat 28
5639 KJ Deurne

ALGEMEEN

KvK: 123456789
IBAN: NL42 RABO 0123456789

TELEFOON

123 456789

EMAIL

info@dhovenierexpert.nl

logo hovenier expert