Tuinontwerp

ons hoveniersbedrijf is een familiebedrijf bekend staande om betrouwbaarheid, vaardigheid en vriendelijkheid. Wij ontwerpen op maat gemaakte tuinontwerpen voor huishoudelijke en zakelijke klanten en ook onze onderhoudsdiensten zijn van hoge kwaliteit. We kunnen uw tuin onderhouden op wekelijkse of tweewekelijkse basis zoals gazon maaien, gazon behandeling, heggen snijden, boomverzorging, groenvoorziening, onkruidbestrijding en andere diensten.

Als u een tuin make-over of tuinaanleg van plan bent op te starten heeft u botanisch advies nodig. Wij als gespecialiseerd hovenier doen u ideeën aan de hand over planten, heesters en bomen waardoor uw tuin een waar paradijs wordt. Zo houdt u misschien van een Victoriaanse tuin of een mediterrane landschap of en minder formele buitenruimte, alles is mogelijk. Wij luisteren naar uw ideeën en geven advies over het beste tuinontwerp. Men kan een tuinkamer inplannen of ruimtes creëren door middel van schermen, hagen, muren of hekjes.

Ons tuinontwerp creëert uw droom

Hovenier Deurne is specialist in landschapsarchitectuur, we maken een make-over van uw voor en achtertuin en adviseren over onderhoudsvriendelijke tuinen. We houden rekening met beschikbaar licht en met de bodem en doen er alles aan om uw zintuigen te stimuleren met een biodiversiteit in de tuin. Dat kan door een waterpartij gecreëerd worden of een vijver met padden, salamanders en kikkers. Een mooie fontein of waterval met stromend water met prachtige lelies kunnen een blikvanger worden in uw tuin.

De hovenier expert houdt rekening met essentiële benodigdheden in de tuin, zoals een buitenkraan of een automatische besproeiing en irrigatie. Een mooi zomerhuisje voor tuinopslag of men neemt een veranda mee in het tuinontwerp voor extra zitplaatsen in de zon of schaduw. Pergola’s bedekt met klimplanten zijn een oase van rust en ook over de keuze van tuinmeubelen kunnen wij adviseren.

Natuurlijke luxe tegen betaalbare prijzen

Heeft u ooit er aan gedacht om waker te worden op een mooie zomer of winterdag, u kijkt naar buiten en de zon schijnt met zijn stralen op de mooiste bloemen en struiken die er maar bestaan. U ervaart de geur van de bloemen en de frisheid van de lucht van uw eigen fenomenale tuin. Hovenier expert is een professionele groenvoorziener en onze dienstverlening beslaat alles van uw exterieure omgeving. Na een van onze gepersonaliseerde tuinontwerpen zal uw tuin een weerspiegeling zijn van u zelf.

De hovenier expert is een professionele tuinman met een grote liefde voor tuinieren. Onze tuinontwerp service blaast een frisse adem door uw tuin en transformeert in iets spectaculairs. Een ervaren team van hoveniers en tuinarchitecten staan klaar om de uitstraling van uw tuin te verbeteren tot een overweldigend tuinontwerp die je de adem beneemt. Of u nu op zoek bent naar een tuinontwerp, iemand nodig heeft voor algeheel tuinonderhoud of voor het creëren van een droom buitenruimte, aarzel niet om contact met ons op te nemen

tuinontwerp

We horen graag van je

ADRES

Straat 28
5639 KJ Deurne

ALGEMEEN

KvK: 123456789
IBAN: NL42 RABO 0123456789

TELEFOON

123 456789

EMAIL

info@dhovenierexpert.nl

logo hovenier expert